Print  | Sitemap  |   Find vej  |   Kontakt  |   Home  | Søg 
overskrift
      > Agro > Nyheder

Nyheder

  

 

 

 

IKADAN FODERAUTOMATER til tørfoder

Serien af Ikadan foderautomater er udviklet med baggrund i årelang erfaring indenfor plastproduktion og mekanisering til svinestalde. Der er således brugt den senest tilgængelige landbrugsfaglige viden, og den nyeste produktionsteknik. Fodringsprincippet tilgodeser grisenes behov for at rode, da de skal aktivere automatens rodeanordning for at få tildelt foder. Det betyder samtidig, at truget bliver holdt rent og fri for gammelt foder, så hygiejne og sundhedstilstand er i top. Drypvandingen sikrer at de små grise lærer at drikke straks, og vandgennemskyl-ningssystemet gør at alle grise får frisk og rent vand ved indsættelsen. Læs mere her.

         

 

IKADAN, ULTRAFLEX Rhombus - ny støbejernsrist

Støbejernsrist uden skarpe kanter. Udviklet for at minimere risikoen for patteskader på soen og benskader på smågrisene. 

 

IKADAN, ULTRAFLEX, nye 60 x 60 soriste

 

         

 

IKADAN, ULTRAFLEX, nye 60 x 80 smågriseriste

         

 

Multiflex Hems - smågrisestalde

30 % flere grise i samme stald. Er der for lidt plads til smågrisene, kan Ikadan nu tilbyde en hems til smågrisestalden – uanset øvrig inventarfabrikat.

En positiv udvikling i farestalden med flere og flere grise pr. årsso kræver tilsvarende mere plads i smågrisestalden. I stedet for at skulle ud i en større investering eller byggeprojekt, kan hemsen være løsningen.

 

         

 

 

Multiflex Hems - babystalde

30 % flere grise i samme stald. Brug Ikadan Hems-system i babystalden og forøg din kapacitet væsentligt for en minimal investering.

         

 

 

Ultraflex 120 x 60 - det moderne gulvsystem til smågrisestalde

Let at vaske, hurtig udtørringstid, lang holdbarhed, mulighed for at designe gulvet efter grisenes behov- dette er bare nogle af fordelene ved 120 x 60 Ultraflex konceptet.