Print  | Sitemap  |   Find vej  |   Kontakt  |   Home  | Søg 
overskrift

  
        > Agro > Om Ikadan

 

Ikadan System A/S

 

Ikadan System er en innovativ leverandør af systemkomponenter i plast til moderne husdyrindretning.

 

Vi har gennem 30 år udviklet og markedsført Ikadan plastriste og modulopbyggede gulvsystemer til indretning af svinestalde med stor succes, og Ikadan Ultraflex Ristesystem sælges i dag i mere end 40 lande. Nytænkning og produktudvikling er nøgleord, som har været medvirkende til, at Ikadan System har succes som leverandør af staldinventar (staldindretning og systemkomponenter)  i plast.

 

Vi får bl.a. inspiration til at skabe nyt gennem dialog med kunderne. Disse input, kombineret med viden om mulighederne i plast, bruger vi som grundlag for at videreudvikle eksisterende produkter og udvikle helt nye. Plast gør mange ting - såsom montering og rengøring – nemmere, og så tåler plast det hårde staldmiljø.

 

Siden 2005 har Ikadan System A/S arbejdet med vores eget modulopbyggede stisystem, Multiflex Panelsystem. Multiflex er et komplet staldindretnings-system, hvor næsten alle komponenter inkl. beslag er udført i stærk plast.

I 2017 introducerer vi et nyt modulopbygget foderautomat system til tørfodring. Den nye Ikadan tørfoderautomat leveres som nævnt i moduler, består af både en tragt og en rørfoderautomat. Med forskellige krybbesystem løsninger og moduler kan vore kunder designe den mest optimale foderautomat.

 

Ikadan System har produktion i Danmark. Mange har af konkurrencemæssige årsager flyttet produktionen til lavtlønslande. Vi har i stedet valgt at satse på et fuldautomatisk produktionsanlæg, fordi det giver os mulighed for nytænkning og hurtig omstilling af produktionen. Med produktionen her i landet kan vi desuden tilpasse produkterne til den enkelte kunde. Vore emner håndteres af robotter, og vi kan således levere staldindretningssystemer i plast til absolut konkurrencedygtige priser.

 

Ikadan består ligeledes af Ikadan Plast A/S, der beskæftiger sig med salg og produktion af sprøjtestøbte plastemner, samt salgs- og datterselskabet Ikadan System USA Inc. i North Carolina, USA samt Ikadan Ukraine LLC i Lviv. Ukraine.