Print  | Sitemap  |   Find vej  |   Kontakt  |   Home  | Søg 
overskrift

  
  
  
  
  
  
  



      > Agro > ULTRAFLEX > Farestier > Løsgående farestier

Faresti til løsgående søer
Tryk her for info om de enkelte riste

 

Ikadan ULTRAFLEX er den ideelle løsning for farestier til løsgående søer, uanset om der er tale om fulddrænede eller delvis drænede stier.

 

Gulvet er vigtigt i farestier med løsgående søer, fordi soen kan bevæge sig frit rundt og ikke nødvendigvis gøder og ligger samme sted hver gang. 

Med Ikadan ULTRAFLEX 60x40 konceptet er det muligt at lave et kombinationsgulv bestående af plastriste i de områder hvor soen vil gøde og beton eller støbejern som giver soen god og tør liggekomfort i midten af stien.

 

Alt i alt har man den optimale mulighed for lave en stibund der tilgodeser drifts- og dyrevelfærds-forhold for mandskab og grise.  

 

Plast anvendes, fordi det er lunt for smågrisene og samtidig udgør en rengøringsvenlig og økonomisk fordelagtig løsning. Hvor belastningen er størst, og hvor soen skal have afkøling for at trives godt, bruges der støbejern eller beton, hvilket også giver en skridsikker overflade når soen skal rejse sig.

 

Brian Nielsen, Vejen   Erling Bech Poulsen, Bøvlingbjerg   Poldanor (Bara farm, Polen)
   
198 farestier til løsgående søer. 75% drænet gulv, kombineret af plast, beton og støbejern.     88 farestier (2,4m x 2,4m) med 100% drænet gulv i gang og sti areal. Kombineret af plast, beton og støbejern.     1.200 farestier til løsgående søer med 100% drænet gulv i stiarealet. Kombineret af plast og støbejern.

 

  

 

Yderligere information, alle riste

 

Information, riste til farestier

 

 

 

Smågriserist

Sorist uden skridkant

Støbejernsrist med skridkant