Print  | Sitemap  |   Find vej  |   Kontakt  |   Home  | Søg 
overskrift

  
  
  
  
  



      > Agro > Eksempler > Smågrisestalde > Sven Agergaard

Sven Agergaard, august 2015

8400 stipladser til 7- 30 kg’s grise. Minimal areal med fast gulv ( beton ). 10 % åbne plastriste under foderautomat og i gangareal.

I et samarbejde mellem Sven Agergaard og Ikadan er der fundet en løsning, der har en minimal udtørringstid samt en lang holdbarhed. I de 9 store sektioner er 66 % af gulvet med Ultraflex plastriste. Denne samlede løsning giver mulighed for at lave en besparelse på gyllesystem, måtter under foderautomater samt etablering af gangareal.

 

   

"Sven Agergaard udtaler, at han til daglig arbejder med en Ikadan Ultraflex plastløsning i sin farestald, og derfra kender ristens holdbarhed. Fravalget af selvbærende støbejern blev foretaget på baggrund af en vurdering om kortere holdbarhed på støbejern. Inde gulvet blev lagt, var der en bekymring hos Sven Agergaard, om gulvet ville være mindre stabilt i forhold til beton/støbejernsløsningen. Nu hvor konstruktionen med glasfiberbæringer og plastriste er lagt ned, er bekymringen væk, for samlet set giver det en komplet gulvløsning, som Sven Agergaard ser meget positivt på. Han glæder sig til at komme i gang med at arbejde i stalden."

 Sven Agergaard